Épületek

2009.04.05. 13:59 | juhiati | 1 komment

Ebben a pontban most az épületek használhatóságát fogom leírni.

 

Vasérc bánya, Kristálybánya, Turbium szintetizátor: Eme három épület felel a gyártáshoz/fejlesztéshez szükséges nyersanyagért. minél nagyobb szinten van annál több nyeranyagot termel de vigyázz mert ha nem kap elég energiát akkor az egész mit sem ér.A szintek fentebblépésével több energiára is szüksége van!

Napnövény, Fúziós reaktor: Ez a két épület a fennt említett három bánya energiáját termelik. ide lehetne sorolni a Műholdat is de az nem épület XD. A napnövény és a Műhola a nap energiáját míg a Fúziós reaktor a Turbiumot használja fel!

Turbium tank, Vasérc raktár, Kristályraktár: Ezen épületek arra jók hogyha nagy a bányák szintje ide hordják az "emberkék" a nyersanyagot! Minél nagyobb a szintje annál több nyersanyag fér bele.

Robotgyár: A robotgyár az építkezésekhez gyárt robotokat. Minél nagyobb a robotgyár szintje annál több robotot gyárt és annál elöbb kész lessz egy-egy épület.

Hajógyár: Ez szerintem egyértelmű. ha fel van építve a hajógyár menűpont alatt lehet hajókat építeni melyekkel támadni-szállítani-gyarmatokat elfoglalni lehet! :D

Kutatási labor: Ha fel van építve a Fejlesztések menűpont alatt lehet fejlesztgetni:D

Szövetségi raktár: Ha netalántán arra tévedne egy szövtségesed akkor neki ad a további útra üzemanyagot és miegymást!

Rakétasiló: A Védelem menűpont alatt létrehozható rakétáknak ad raktárat.

Nanite Gyár: Nanorobotokat gyárt melyek javítani tudnak és még az építkezésbe is besegítenek. Ha szerencséd van még a háboruban megsérült hajókat is megjavítják.

Terraformer: Ez az épület egy bolygón csak egyszer építhető fel! A szerkezet működése élhetővé teszi az adott bolygó lefedett szakaszát! 

Holdbéli épületek

 

Holdbéli alap: a holdon való építkezés alapvető épülete. Ha nincs ilyened nincs a Holdnak gravitációs ereje és nem tudsz a holdra építkezni.

Érzékelő: Az érzékelő egy olyan érzékeny műszer hogy már szinte akkor észreveszi a támadó egységeket mikor azok még nagyon messze járjak. Ennek segítségével tudsz a bejövő egységekről.

Dimenzió kapu: a bolygóid közötti hajóknak gyors közlekedés. Nyersanyagot ezen keresztül nem tudsz küldeni!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blueplanet-gmteam.blog.hu/api/trackback/id/tr11047478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LandroHun 2009.05.07. 10:16:07

Hello,
miért nem tudom Kutatási labor-t 2. szintnél magasabbra építeni? A többi épületnél látható "Hozzáadás az építésekhez" helyett "Kiépítés" van mellette.
üdv
süti beállítások módosítása