Védelem

2009.04.05. 10:59 | juhiati | 1 komment

A bolygónk fejlettsége mellet elengedhetetlen a bolygó védelme is!

A védelmi fegyvereket a Védelem menűpont alatt lehet elérni.

Ahhoz hogy bolygód elég védett legyen  védelmi eszközre /Kis-pajzs vagy Nagy-pajzs/ van szükséged! A fennt említettből bolygónként csak 1 lehet!!

A védelmi eszközök mellet számos védelmi fegyvrre is szükséged van!! Ezekből több is lehet egy bolygón de csak a hajók ellen hatásosak és nem az általuk küldött fegyverek ellen!

Ezek ellen hatásos a fennt említett Védelmi Eszköz.

védelem menűpont alatt található egy igen hasznos kis ketyere is :D Igen ez a bolygóközi rakéta. Ez támadásokkor lehet hasznos ha az ellenfél védelmi rendszerét akarod kiiktatni. Ha tudni akarod hogy mien védelmi rendszere is van a Flotta menűpont alatt található kis aranyos Kémkedési szondával derítheted ki! De vigyázz mert a fejlesztéseknél is ki kell hogy legyen fejlesztve a kémkedés.  Ez minél magasabbra van kifejlesztve annál nagyobb infót kapsz az ellenséges flottáról.

De ha már megtörtént a baj ne csüggedj mert van a csatának 1 nagyon hasznos oldala is! A Flotta menűpontra kattintva az Újrahasznosító hajóval szedheted össze a csata törmelékeit és holdat gyúrhatsz belőle a bolygódnak!

Remélem segítettem ezzel a kis leírással mindenkinek! Ha van észrevétel a témával kapcsolatban írjatok a fórumra!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blueplanet-gmteam.blog.hu/api/trackback/id/tr331047179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

higgany 2009.08.22. 22:46:00

hogyan gyúrok holdat az össze gyűjtött törmelékből, az bekerül az ásványokhoz?
süti beállítások módosítása