Motor 2

2009.04.04. 14:34 | NewGeneration[Senk] | 1 komment

Elkezdődött a játék tesztelése egy másik motoron, az ezen lévő verzió nincs teljesen lefordítva. A Motor 2 egy aféle hibaszűrő, arra használják, hogy ha valaki észlel valami hibát akkor felmegy a Motor 2-re (aminek ugyan az az adatbázisa ezért minden mentés és felhasználó megmarad) és megvizsgálja, hogy ott se működikk-e a problémája!

Már elkezdtek folyni a tesztek a holdak elfoglalásával kapcsolatos problémában.

A Motor 2 elérhető a:
http://bdwkepeslap.weboldala.net/blueplanet2/
címen!

Ha valami problémád van amit a Blueplanet Adminjai nemtudtak megválaszolni menny fel a Motor 2-re és jelentkezz be az idáig használt felhasználóddal. Ha ott megjavult problémád jellezz a fórumon!

Üdv: GM_Senk

A bejegyzés trackback címe:

https://blueplanet-gmteam.blog.hu/api/trackback/id/tr441045898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zymka 2009.05.12. 23:24:45

mi a francé tünt el a flottám az anyabojgomnál 300cstahajó, 100 romboló, 500műholdam csak úgy semmitöl eltünt meg a védelmem is. De semmi üzenet hogy megtámadtak vólna hogy hülyegyerek megtámadtak és megsemmisülte a sereged vagy valami hasonló. Legutóbb a már akkor ki lett a fa..om amikor az egésszet előröl kellett kezdenem mert frissítve lett a játék és nem birtam folytatni ott ahol abbahagytam mert nem birtam belépni az addigi felhasználónevemmel. Vagy ez a játék még tesztelési fázisba van és azé szarik?
süti beállítások módosítása